dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Sayid

Sayid Jarrah
D’origen iraquià, en Sayid va començar a servir a la Guàrdia Republicana Iraquiana com a oficial de comunicacions durant 5 anys.
Durant una tempesta al desert, la base d’operacions on estava en Sayid va ser capturada per les forces dels Estats Units.
Com que en Sayid era l’únic membre que parlava anglès el van utilitzar com a oficial d’interrogacions.
Per dur a terme aquesta feina estava obligat a torturar la gent i, a mida d’anar-ho fent, es va convertir en un dels millors torturadors.
En Sayid va passar la major part de la seva vida buscant l’amor de la seva infància, una noia anomenada Nadia.
I la va trobar quan era torturador i va ser obligat a torturar-la. Però no va poder fer-ho i la va deixar escapar.
Després de la seva etapa de torturador va seguir buscant-la, sense èxit, per tot el món, havent de recordar sempre el seu passat com a torturador.
Fins i tot, després de ser torturador va estar col•laborant un temps amb la CIA, contra uns atacs terroristes a Austràlia. A canvi d’aquesta ajuda la CIA va buscar a la Nadia i la va trobar a California. Per anar a trobar-la en Sayid agafa el vol “Oceanic 815”.
A l’illa, quan va deixar de ser jutjat pel fet de ser iraquià, va esdevenir un home valent i un líder competent. En Sayid va mantenir una actitud conservadora que reflectia força i espiritualitat, mentre intentava superar els dimonis dels seu passat.
Allà va aconseguir mantenir una relació amb una altra supervivent però que va morir uns dies més tard de començar a estar junts.
Quan va ser rescatat de l’illa, en Sayid va trobar a la Nadia, es va casar amb ella i va compartir-hi pocs mesos perquè va ser assassinada.
Aleshores en Sayid va treballar per al Ben com a assassí professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada