dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Jack

Jack Shephard
Viu a Los Angeles.
Es cirurgià medul·lar, i treballava juntament amb el seu pare que també era un cirurgià al mateix hospital.
Tres anys abans de l’accident, Jack va rebre una pacient que havia patit un accident de trànsit i tenia la columna vertebral destrossada. Semblava que no hi havia cap mena d’esperança que la noia pogués tornar a caminar. Ni en Jack mateix en tenia. Però abans de l’operació li va prometre a la noia que la curaria, i quan després de l’operació en Jack creia que no ho havia fet bé, miraculosament la noia començava a tenir sensibilitat als dits del peu.
Així que es va recuperar, i un temps més tard en Jack es va casar amb ella.
Van estar casats poc més d’un any, i van separar-se perquè ella estava amb un altre home. En Jack va obsessionar-se a descobrir qui era aquest home i, fins i tot, va arribar a pensar-se que era el seu pare.
Uns mesos abans de l’accident, el pare d’en Jack estava iniciant una operació a una pacient sota la influència de l’alcohol i encara que en Jack hi va intervenir la pacient va acabar morint.
El pare d’en Jack li va demanar que no ho expliqués als seus superiors, però en Jack va acabar decidint que ho havia d’explicar.
Després de la traïció per part del seu fill, el pare d’en Jack va anar-se’n de casa i va viatjar a Sidney on va morir.
Aleshores la mare d’en Jack va demanar-li que anés a buscar el cos del seu pare i el portés de nou a Los Angeles perquè fos enterrat.
En Jack va anar-hi, va recollir el cos i en tornar va agafar el vol “Oceanic 815”.
En Jack es converteix ràpidament en l’heroi dels supervivents, per la seva capacitat de resoldre els problemes i mantenir la sang freda en situacions extremes.
Però li costa portar aquest paper de líder i que tot depengui d’ell, perquè creu que no està preparat per això.
En Jack fa tot el que està a les seves mans per aconseguir que els salvin de l’illa i poder tornar a casa.
Quan finalment ho aconsegueix i alguns són rescatats, ell entre aquests, en Jack descobreix que tenia una germana per part de pare i que aquesta anava al seu avió, era la Claire.
En Jack i la Kate comencen una relació estable, es prometen, fins que en Jack comença a caure en la beguda i les pastilles obsessionat que han de tornar a l’illa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada