dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Ben

Benjamin Linus, Ben
És el líder de “The Others”.
Va arribar a l’illa quan era petit, amb el seu pare, per treballar amb la Iniciativa Dharma, fins que es va aliar amb “Los Hostiles” (“The Others” pels supervivents), un grup de salvatges que vivia a l’illa.
Aquest grup, amb el Ben al capdavant, va matar tots els de la Iniciativa Dharma amb una purga i es van instal•lar on ells vivien.
“The Others” que vivien a l’illa, podien sortir-ne i entrar sempre que volguessin, però en Ben ho havia d’autoritzar, i gairebé tots vivien allà voluntàriament.
En Ben, va convertir-se en el pare adoptiu d’una noia anomenada Alexandra i va fer els possibles per solucionar el problema amb les embarassades a l’illa, portant la Juliet.
S’enamora d’ella i per aquest motiu no la deixa marxar de l’illa.
Quan va succeir l’accident d’avió, el Ben i la seva gent es van encarregar d’espiar i d’obtenir informació sobre tots els passatgers del vol que havien sobreviscut.
En Ben fins i tot va deixar que l’agafessin per infiltrar-se entre ells. Quan va aconseguir escapar-se va segrestar en Jack, la Kate i el Sawyer.
El que volia era que el Jack l’operés perquè en Ben tenia un problema a la medul•la.
En Jack s’hi va negar, però finalment va fer l’operació.
Les disputes entre els supervivents de l’avió i “The Others” són constants, ja que uns volen marxar de l’illa, i els altres no volen que l’illa sigui descoberta.
En Ben sovint es fa passar per aliat dels supervivents per després trair-los.
En Ben és un líder molt intel•ligent, que mai es pot preveure què es allò que pensa o el que té previst fer i que manipula la gent sense que en siguin conscients.

1 comentari:

  1. Sento dir-te que no has vist la 5ena. temporada i es demostra escrivint així d´ en Ben Lainus , a veure si saps si Saïd ha matat en Ben o no quan era petit ?

    ResponElimina