dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Locke

John Locke
En John Locke va ser donat en adopció quan va néixer perquè la seva mare tenia només quinze anys.
La seva família adoptiva va morir quan ell era adolescent.
Anys més tard, quan ell ja era adult i treballava en una botiga de joguines, la seva mare biològica es va posar en contacte amb ell i li va dir que no tenia pare, que el seu embaràs era un miracle.
Però en John no s’ho va creure i va contractar un detectiu que va descobrir que el seu pare biològic era viu i que la seva mare tenia problemes psicològics.
En John va visitar el seu pare biològic, l’Anthony Cooper (antigament anomenat Sawyer) i els dos van establir una forta relació paternal.
Un dia, però, en John va descobrir que el seu pare tenia una malaltia als ronyons per la qual havia de dependre de nombroses diàlisis.
Aleshores en John va decidir de donar-li un ronyó al seu pare. Una vegada efectuada l’operació el seu pare va desaparèixer.
Frustrat en Locke va anar a visitar la seva mare, que li va confessar que des de la primera trobada tot havia estat planejat per l’Anthony per estafar-lo i robar-li el ronyó.
Aquest episodi va provocar a en Locke una forta frustració i va unir-se a un grup d’ajuda on va conèixer a persones que havien passat per alguna situació semblant.
Allà va conèixer una dona, la Helen, que el va ajudar a superar l’episodi amb el seu pare i amb qui s’estava apunt de casar.
Però aleshores va tornar l’Anthony demanant-li ajuda al seu fill i va tornar-lo a estafar. La Helen el va abandonar i ell va caure en una depressió.
Un temps més tard en John va assabentar-se que el seu pare volia estafar una família i va anar a parlar amb ell obligant-lo a fer-se enrere. Ell va fer-li creure que ho deixaria córrer, i quan en John ja s’havia relaxat l’Anthony el va empènyer i el va tirar per la finestra d’un vuitè pis.
Miraculosament en John va sobreviure però va quedar paralític.

Uns anys després de l’accident en John, que no volia que el fet de ser discapacitat li impedís fer una vida normal, va planificar una expedició per Austràlia per així proposar-se un repte.
Però un cop allà no el van deixar fer el viatge pel fet d’anar amb cadira de rodes.
Sense cap altra opció, en John va haver de tornar cap a Estats Units amb el vol “Oceanic 815”.
Un cop haver patit l’accident d’avió i haver caigut a l’illa, en John, inexplicablement, podia caminar.
Des d’aleshores va començar a creure que tenia una connexió especial amb l’illa i que tot forma part d’un destí.
Les seves diferències amb en Jack van portar a dividir el grup de supervivents en dos grups i el grup liderat per en Locke va ser el que es va quedar a l’illa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada