dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Desmond

Desmond Hume
És l’únic resident de la Iniciativa Dharma, que està tancat en una escotilla des de fa 4 anys i que descobreixen els supervivents després d’estar a l’illa uns dies.
El primer que se sap del Desmond és que un home el va ajudar un dia i el va convèncer que la vida religiosa era la que li convenia i així va estar un temps tancat en un convent fent de monjo.
Un dia, però, en Desmond va tenir una conducta impròpia d’un monjo i el van fer fora del convent.
Aleshores va conèixer la Penelope Widmore, o Penny, i la seva relació va anar creixent fins que es van enamorar.
Van estar junts durant dos anys sense que el pare de la Penny en sabés res i quan el Desmond va anar a demanar-li per casar-se amb la seva filla, l’home li va dir que no era digne de la Penny.
Va ser llavors quan el Desmond va començar a tenir anades i vingudes en el futur. Tot això el va trastornar fent que abandonés al seu gran amor, la Penny, perquè creia realment que no era digne d’ella.
Després de deixar-ho amb ella, en Desmond es va allistar a l’Exèrcit Escocès i des d’allà va enviar nombroses cartes a la Penny que no li van arribar mai perquè el pare d’ella ho impedia.
La Penny ja no volia saber res d’ell i aleshores en Desmond va decidir que agafaria un veler i aniria a fer la volta al món.
Però mentre navegava pel Pacífic el va sorprendre una tempesta i va naufragar a l’illa.
Allà un home de la Iniciativa Dahrma el va convèncer perquè es quedés durant un any amb ell. Aquest home va morir i en Desmond es va quedar allà, sol durant 4 anys, amb l’única missió d’introduir una sèrie de números en un ordinador cada 108 minuts.
Quan arriben els supervivents de l’avió el Desmond es desentén de l’escotilla, passant la missió d’introduir els nombres als supervivents.

Finalment decideixen fer explotar l’escotilla i en Desmond es queda a conviure amb ells, esperant ser rescatats.
Quan son rescatats, en Desmond es troba amb la Penny, que l’havia estat buscant per tot arreu durant aquest temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada