dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Claire

Claire Littleton
És australiana, i quan agafa l’avió està embarassada de vuit mesos.
Va créixer només amb la seva mare.
Quan era una adolescent, la Claire es va rebel·lar contra la seva mare, vestint-se amb un estil gòtic, treballant en una botiga de tatuatges i pírcings.
Durant aquesta etapa, va tenir un accident de cotxe mentre discutia amb la seva mare. Ella, que era la que conduïa, va patir ferides lleus, però la seva mare va quedar en coma.
Aleshores el seu pare biològic (el pare d’en Jack) va anar a visitar-la, però ella no en va voler saber res, perquè ell ja tenia una família i mai s’havia preocupat d’elles, i no va voler saber ni tan sols el seu nom.
Quan la seva mare va sortir del coma la relació entre mare i filla es va enfortir.
Anys més tard, la Claire va mantenir una relació amb un noi, van viure pobrament però feliços, i la Claire es va quedar embarassada. Al principi, aquest noi li feia costat però després l’abandonà.
Aleshores la Claire es va veure sola i sense diners i va decidir donar el fill en adopció.
Per fer-ho ha de viatjar als Estats Units quan ja està de vuit mesos i agafa el vol “Oceanic 815”
A l’illa, la Claire, encara embarassada, es segrestada per “Los Otros” que li fan proves. Ella aconsegueix escapar-se, i té el seu fill l’Aaron amb l’ajuda del Jack i la Kate.
Comença a tenir una relació amb en Charlie i li permet fer de pare del seu fill.
Uns dies abans de ser rescatats, després d’assabentar-se de la mort del Charlie, la Claire desapareix, deixant el seu fill amb la Kate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada