dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Hurley

Hugo Reyes, “Hurley”
Pateix sobrepès, però és una persona molt alegre que ajuda qualsevol a augmentar el seu estat d’ànim.
Quan era petit el seu pare, a qui apreciava molt, se’n va anar de casa i no va tornar fins al cap de disset anys. Quan el seu pare va marxar, en Hurly es va frustrar i va començar a menjar sense parar.
Ja, quan era adult, en Hurly, juntament amb altres persones, va patir un accident sobre una tarima i ell va creure que era degut al seu sobrepès, va començar a traumatitzar-se i la seva mare el va ingressar en un institut mental.
En aquest centre mental en Hurley va conèixer un home que estava boig i que no parava de repetir una sèrie de sis nombres (4,8,15,16,23,42).
Apart dels seus problemes amb el menjar, en Hurley tenia un amic imaginari que el perjudicava i que li impedia fer dieta. El doctor que el portava va fer molts esforços perquè en Hurley s’adonés que el seu amic no existia.
Un cop fora de l’institut mental, en Hurley es va posar a treballar en un restaurant de menjar ràpid, i aleshores va decidir comprar un tiquet de loteria fent servir els nombres que havia sentit repetir tants cops al centre mental.
Va guanyar molts milions de dòlars; però sempre passava alguna cosa amb el que comprava amb aquests diners, per exemple, va comprar una casa per a la seva mare, que es va cremar al cap de cinc minuts, quedant destruïda.
Aleshores en Hurley va començar a creure que els números estaven maleïts.
En aquell moment va tornar el pare, i va intentar convencer.lo que els nombres no tenien cap maledicció però en Hurley va anar a veure l’home boig al qual havia sentit repetir tants cops els números. Aquest li va dir que si volia que la maledicció s’acabés havia d’anar a Austràlia a buscar un home.
Per tornar a Estats Units va agafar el vol “Oceanic 815”.
Un cop a l’illa la sèrie de nombres que en Hurley creia que estaven maleïts van anar apareixent contínuament.
Després de ser rescatat de l’illa, en Hurley comença a tenir visions de persones mortes a l’illa, i torna a ingressar en un centre mental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada