dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Sawyer

James Ford, “Sawyer”
Va néixer a Alabama, és un estafador i una persona aparentment egoïsta, masclista, dur, ofensiu i malcarat, però això va disminuint a l’illa.
Als 8 anys els pares del James van ser estafats per un home anomenat Sawyer (el pare biològic d’en John Locke) que s’havia fet passar per l’amant de la seva mare per robar-li els diners. Quan el pare d’en James ho va descobrir va matar la seva mare i es va suicidar, i en James ho va presenciar.
Als 19 anys en James es va convertir en estafador amb el sobrenom de Sawyer, utilitzant els mateixos trucs que el que va estafar els seus pares. Tot i així va anar buscant el responsable de la mort dels seus pares, sense èxit.
Encara que l’odiava, en James es va convertir en l’home al qual perseguia.
En Sawyer es va convertir en un gran estafador i més tard va agafar una noia com a aprenent, la Cassidy, però això formava part d’una estafa, ell volia robar-li els diners a ella.
Semblava que estigués molt enamorat d’ella i en alguns moments no volia seguir endavant amb l’estafa, i li va prendre els diners, encara que l’estimés o que no.
En resposta a la traïció, la Cassidy va entregar en Sawyer a la policia i aquest va ser condemnat a passar-se 7 anys a la presó.
Al primer any de presó, el va visitar la Cassidy dient-li que havia tingut una filla que era seva.
En Sawyer va poder pactar amb les autoritats i reduir la seva condemna a només un any.
Seguint buscant el veritable Sawyer, en James se’n va cap a Austràlia i allà mata un home pensant-se que era en Sawyer, però no ho era.
Després de barallar-se amb un home en un bar de Sidney, en Sawyer va ser arrestat i deportat als Estats Units al vol “Oceanic 815”.
A l’illa, en Sawyer va utilitzar habilitats per estafar la gent i aconseguir possessions, materials per obtenir el poder.
De mica en mica el seu mal caràcter es va reduint mostrant el seu costat sensible.
Són característics els pseudònims que posa a tothom de l’illa, alguns graciosos, altres ofensius.
Finalment ell decideix quedar-se a l’illa perquè els altres puguin ser rescatats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada