dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Jin i Sun

Jin Kwon i Sun Kwon
Matrimoni d’origen coreà.
En Jin és de família de pescadors pobres i la Sun és filla d’un dels homes més rics de Corea i va rebre una educació privilegiada i ostentosa.
Quan en Jin i la Sun es van conèixer, la Sun estava tenint cites amb homes amb qui el seu pare volia que es casés.
Es van enamorar però el pare de la Sun no els permetia casar-se i per aconseguir-ho el Jin es va veure obligat a treballar a la companyia del pare de la Sun, que era un tipus de màfia i que li feia fer treballs horribles, com matar algú.
El començament del seu matrimoni va ser perfecte, els dos s’estimaven molt i volien tenir un fill, però en Jin era estèril.
Més tard, degut a la feina que estava obligat a fer, el Jin, va començar a sobre-controlar la Sun i cada vegada el matrimoni anava a pitjor.
La Sun fins i tot li va ser infidel i quan estava decidida a deixar-lo, en Jin li va regalar un viatge per mirar d’arreglar les coses, volant amb el vol “Oceanic 815”, la Sun va dubtar fins a l’últim moment si abandonar-lo o no, però al final va agafar l’avió amb ell.
Al principi, a l’illa, els dos es van aïllar molt, perquè no sabien parlar anglès i en Jin no deixava que la Sun estigués a prop de ningú ni intentés parlar amb ningú.
Més tard es descobreix que la Sun sap parlar perfectament l’anglès, però que no ho feia per por al seu marit.
La relació del matrimoni, que estava ja apunt de trencar-se, cada cop es fa més forta a l’illa. Fins i tot, miraculosament, la Sun es queda embarassada.
En Jin fa tots els possibles perquè la Sun sigui rescatada i pugui tenir a la seva filla fora de l’illa perquè no mori.
Però en Jin, uns instants abans de ser rescatats, mor a causa d’una explosió, i la Sun es rescatada, però culpa tothom de la mort del seu marit.
Fora de l’illa té la seva filla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada