dissabte, 26 de setembre del 2009

Personatges: Kate

Kate Austen
Va néixer a Iowa, i és una fugitiva.
Quan ella era petita, la seva mare va separar-se del que ella creia que era el seu pare biològic per casar-se amb el que realment ho era però la Kate no ho sabia.
Aquest home estava abocat a la beguda i maltractava la mare de la Kate.
La Kate sempre li demanava a la seva mare que es separés d’aquest home que la tractava així, però la mare li deia que se l’estimava.
Quan la Kate va descobrir que aquest home era realment el seu pare ella estava molt furiosa i va decidir que la millor solució era ajudar i salvar la seva mare matant al seu pare.
La Kate va assegurar la casa de la família i va preparar una explosió de gas que va efectuar quan el seu pare dormia begut a la casa.
Però encara que la Kate es pensava que així ajudava la seva mare, aquesta la va denunciar.
Així la Kate es va convertir en una fugitiva, escapant-se de les autoritats constantment.
Encara que era perseguida, la Kate va intentar crear-se una nova vida a Florida, amb el nom de Monica, on va enamorar-se d’un policia. Aquest no en sabia res de la veritable identitat d’ella ni tampoc res de la seva antiga vida.
La Kate va casar-se amb el policia i van anar a viure junts.
Aleshores ella va adonar-se que aquesta era la vida que volia, i va trucar a l’agent de policia que la perseguia per demanar-li que la deixés viure la seva vida, però aquest s’hi va negar rotundament.
Mentrestant el marit havia preparat una lluna de mel per la qual la Kate necessitava un passaport vàlid, que ella no tenia.
En aquell moment la Kate va drogar el seu marit i mentre la droga no feia efecte, va explicar-li tot el que ella havia fet i que era una fugitiva i va abandonar-lo per tornar a escapar de la policia.

Va escapar-se per Mèxic i després a Australia, on va ser capturada per l’agent policial que l’havia perseguit sempre.
Els dos van agafar el vol “Oceanic 815” per tornar als Estats Units i perquè la Kate fos jutjada.
Durant l’accident l’agent policial mor. Abans d’això, en Jack descobreix que la Kate era una fugitiva però no diu res.
A l’illa, la Kate esdevé una persona forta que sempre està disposada a ajudar l’altra gent i que no té por de les aventures.
Tot i així sempre fuig del seu passat
i es així, fugint, com intenta solucionar els problemes.
Se sent atreta per dos pols oposats, pel Jack i pel Sawyer, i aquest tercet amorós durarà tota la sèrie.
Després de ser rescatada, la Kate es responsabilitza del fill de la Claire, fent-lo passar per propi, juntament amb en Jack. Es jutjada per l’assassinat del seu pare i gràcies a que la seva mare no testifica en contra seva i per la seva experiència a l’illa, la Kate no ha d’anar a la presó.
Quan el Jack comença a obsessionar-se a tornar a l’illa, la Kate el deixa, perquè ara ha de cuidar del seu fill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada